tirsdag 28. april 2009

Drama framføringer

Alle gruppene sine skuespill hadde humor, og det var veldig bra! Ting man ler av blir man mye mer interessert i å se på. Derfor lo publikum av alle stykkene, og alle fulgte til å med med på det som skjedde ved tavlen. Det er alltid veldig normalt i et klasserom...

Første gruppe som bestod av Thomas, Marius, Haakon og Mats handlet om noe så alvorlig som et tyveri. Likevel klarte de å få litt humor med i stykket, og det hele var så spennende at publikum fulgte nøye med. Andre gruppe bestod av Emilie, Marius, Fredrik, Kristiane og Hanne. Dette skuespillet handlet også om noe meget tragiskt, et tvangsbryllup. Publikum lo og dramaet klarte å få med seg øynene.

Tredje gruppe var min egen gruppe, og jeg skal derfor ikke si så mye om dette skuespillet. Gruppe nummer fire hadde skuespillerne Andreas, Benjamin, Qin Ye, Hege, Karoline og Lisa. De hadde samme tema som min gruppe, men de hadde likevel et helt ulikt skuespill fra oss. Jeg mener at denne gruppen klarte å framføre et veldig bra skuespill med en fin løsning.

Siste gruppe bestod av Herman, Thorstein, Kent, Tri og Einar. Dette var kanskje det mest humoristiske stykket, det var veldig morsomt. Alle lo mye, og stykket fikk virkelig med seg publikum.

Super innsats av alle! Dette var et morsomt prosjekt å ha :D